****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. július 8., hétfő

Pózolj levendulával -fotópályázat 2013. CSALÁD kategória fotók és a díjazott


**********




Az utolsó szó jogán …

Kedves Levendulakedvelő Pályázók!

„Nagyon precízen megszervezett pályázat, le a kalappal! A felhívástól a díjakon át a lebonyolításig, profi munka! Gratulálok! Hilda”

Talán ennél kedvesebb szavakat nem is kaphattunk volna a zsűrivel. Kemény napok vannak a hátunk mögött, de úgy véljük megérte. Nem vagyunk profik, de amit csinálunk, az szeretjük. Így vagyunk a levendulával, az írással, és a szervezéssel szintén.  

Köszönjük mindenkinek, aki fotót küldött. Az idei évben háromszor annyi kép érkezett be, mint tavaly. Rengeteg kisgyermek, kedves hölgyek és urak mosolyogtak vissza ránk a képekről. Szerelmetes párok, olykor családok. Kaptunk olyan pózolásokat, melyeknél a levendula mellett háziállat látható. Ezek egyik kategóriában sem indulhattak, de szeretnénk majd megmutatni őket. Ugyanígy teszünk a profi fotókkal. A kreatív kategóriába számos ötletes fotó érkezett.  A legtöbb képhez történtet írtatok, ebből is szeretnék válogatni, és feltenni párat. Örülünk, hogy eszetekben volt a pózolás és kihasználtátok a tihanyi, a pannonhalmai és a hőgyészi levendulás eseményeket. Ugyanakkor érkezett séta közbeni fotó, vagy kertben pózolós. Ezek is teljességgel jók. 

Mindegyik kategória annyira jó és fontos, hogy engedjétek meg nekünk, hogy egyesével hirdessük ki a díjazottakat. 

Mi remekül éreztük magunkat, reméljük Ti is, mi úgy hisszük meghoztuk a kedveteket. Ezúton köszönjük meg szintén, a támogatók és a médiatámogatók munkáját.

Én mindenképpen hagyományt szeretnék teremteni, így már biztosan mondom, hogy találkozunk jövőre, mert akkor is lesz Pózolj levendulával fotópályázat.

Szép nyarat kívánunk.

Üdvözöl Titeket a zsűri: Halmos Mónika, Kozma Márti, Petrik Ida, illetve én Beck Krisztina (nem zsűritag).



**********

A CSALÁD kategóriába összesen 21 kép érkezett.























**********

A DÍJAZOTT A ZSŰRI DÖNTÉSE ALAPJÁN, NEM MÁS MINT: 

Boglárka fotója Debrecenből, melyen férjével szerepel. 


A zsűri szerint:


 

 Halmos Mónika: "Tekintetek, melyben egy hamarosan születő család csírája látszik. A színek szép összhangja, a lány ruhája szépen hangolódik a levendula egyszerű bájához."




 


Kozma Márti: "Szép fotó! Udvarlás a női szépséget, a nőiességet megtestesítő virággal. Egy leendő család első lépcsőfoka."



Petrik Ida: "Egy fiatal pár, születő család."





Boglárka díja:

Egy családi belépő a népszerű tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontba, mely 2013. december 31-ig érvényes. És három kézzel készített levendulás illatzsákocska a Mecsek Ökocsalitól. 






Gratulálunk! :-)









Nincsenek megjegyzések: